in

Kommer Samsung visa upp en ny smartphone inom kort med 200 MP?

Det ser ut som att Samsung håller på att jobba på en ny sensor för mobiler när det kommer till kameror. Men vad är det som det handlar om egentligen?

Det ser ut som att Samsung håller på att utveckla en sensor på 200 MP. Detta kan ju betyda att Samsung kommer visa upp en egen smartphone framöver med detta eller så kommer Samsung låta en annan tillverkare släppa en smartphone med den här sensorn först.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Xiaomi Redmi 8 får också ny uppdatering

IPhone 12 Mini uppges sälja sämre än väntat