Annons

Samsung visar upp Galaxy S21 och S21+

By 2 veckor ago

Under dagen har Samsung som vi alla väntat på hållit ett event där tillverkaren visat upp den nya Galaxy S21- serien. I det här inlägget kommer jag ta upp vad vanliga Galaxy S21 och S21+ har att erbjuda under huven.

Om vi börjar med vanliga Galaxy S21 så har modellen fått en 6,3 tumsskärm med Full HD+- upplösning tillsammans med 120Hz uppdateringsfrekvens. Under huven hittar vi Samsungs nya baby Exynos 2100 förutom i USA där det erbjuds Snapdragon 888 tillsammans med 8/128 eller 8/256 GB minne.

När det kommer hålla kamerorna har bägge modeller fått tre kameror på baksidan. Det rör sig om en primär 64 MP-kamera med dubbla 12 MP-kameror.

I övrigt har modellerna fått snabb laddning, trådlös sådan och naturligtvis även trådlös omvänd laddning. Fingeravtrycksläsaren i modellerna sitter under huven och ska vara mycket snabbare än föregående modeller från tillverkaren. Naturligtvis kommer de med Android 11 från start.

Samsung Galaxy S21+ har fått en 6,7 tumsskärm. Texten kan komma att uppdateras eller ändras.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.