Kategorier
LG

LG kommer fortsätta satsa på att släppa nya smartphones

Det ser ut som att LG trots att det gått rykten om att företaget inte kommer fortsätta släppa nya smartphones är helt felaktiga uppgifter. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten.

Det ser alltså ut som att företaget kommer fortsätta sälja smartphones och fortsätta att visa upp nya smartphones framöver. Det kommer bli mycket spännande att se vad LG kan hitta på framöver och det kommer minst sagt bli intressant att se hur det kommer bli med företagets smartphone med rullbar skärm.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.