in

Varför ingår ingen laddare till Samsung Galaxy S21?

I och med Samsung Galaxy S21 har Samsung slutat inkludera en laddare i lådan. Men varför har man egentligen gjort detta?

Om man frågar Samsung så är det ”för att man anser att det är onödigt” mgn jag tror även att det beror på att tillverkaren vill kunna sänka priset på enheterna och att man därför har gjort som man har gjort.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

OPPO Find X3 Pros kamera hump synas tillsammans med samma från iPhone 12 Pro

Samsung Galaxy M62 åker fast med ett gigantiskt batteri