Kategorier
ASUS

Klart: ASUS ROG Phone 4 kommer få mycket snabbare laddningar mot sina föregångare

Under gårdagen skrev jag om att ASUS ROG PHONE 4 kommer få ett 6000 mAh batteri. Men det ser även ut som att modellen kommer få snabbare laddning jömfört med sina föregångare.

Det ser nämligen ut som att denna modell kommer få 65W laddning. Det ser dessutom ut som att ASUS kommer välja att dela upp batteriet till två mindre istället för ett stort för att kunna ladda på dessa ännu snabbare.

Det kommer minst sagt bli spännande att se hur ROG Phone 4 kommer bli.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.