in

Xperia 1 III: hoppas det lyfter för Sony nu!

Sony kommer troligtvis hålla ett event inom kort där tillverkaren troligen kommer visa upp nya Xperia 1 III. Jag hoppas att det här kan bli vändningen för Sony!

Det jag tror att många saknade med Xperia 1 II var nog att den inte hade 120Hz som många andra konkurrenter hade. Men jag tror att uppföljaren kommer få 120Hz och jag hoppas innerligt att det här kan bli någon slags vändning för Sony. Det återstår dock att se!

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

C4ETech kollar in Samsung Galaxy S21 Ultra

Koncept på Huawei P50 Pro