Kategorier
Android

Qualcomm offentliggör Snapdragon 870 med 3,2GHz

Qualcomm har under dagen hållit ett event där tillverkaren visst upp det nya chippet Snapdragon 870. Vad är nytt med det här chippet egentligen?

Det ser ut som att Qualcomm alltså gjort om lite så att chippet i modellen tickar på med 3,2GHz vilket är företagets hittils mest snabba chipp och det ser också ut att vara det enda som Qualcomm gjort om i det här chippet. Det ser även ut som att Qualcomm tänker detta chipp till mellanklassaren.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.