Kategorier
Google

Google kommer med ny funktion i och med Android 12

Trots att det är ett tag kvar tills dess att Google kommer visa upp Android 12 så ser det nu ut som att det framkommit en och annan sak om Googles kommande version av Android.

Det ser ut som att du snart i och med Android 12 kommer kunna dela lösenordet till Wi-Fi i och med Android 12. Detta känns ju som en oerhört smidig funktion då det här med lösenord inte är det enklaste allt som oftast.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.