Kategorier
Huawei

Flera specifikationer för Huawei Mate X2 läcker ut, kommer få 120Hz!

Inom de kommande veckorna eller månaderna kommer Huawei troligen hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya Mate X2. Nu ser det ut som att det har framkommit saker om modellen i förtid.

Det framkommer bland annat att den kommer få en vikbar display som man kommer kunna njuta av med 120Hz uppdateringsfrekvens. Utöver detta ser det ut som att modellens skärm kommer få upplösningen 2480 x 2220.

Utöver det kommer modellen troligen få en 8 tumsskärm som main tillsammans med en 6,45 tumsskärm som sekundär. Modellen kommer vidare få ett 4400 mAh batteri som kommer kunna ladda med 65W hastighet samt processorn Kirin 9000 under ytan. Modellen kommer med största sannolikhet inte köra Android.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.