Kategorier
Google

Google kan komma med en funktion som håller på att bli standard i dagens gränssnitt i Android 12

Det har trots att det är flera månader kvar tills dess att Google kommer visa upp nya Android 12 böjar att spekuleras i hur den här versionen av Android kan komma att bli.

Nu har det inkommit uppgifter om att Android 12 kan komma att få stöd för att gruppera appar i split screen. Detta är bland annat en funktion som Samsung har i sitt One UI idag men det kommer alltså troligen bli standard i Android 12. Det är i alla fall vad det spekuleras i just nu.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.