in

Samsung Galaxy S21- serien uppges vara mer populär när det kommer till förbokningar jämfört med föregående S20- serien

Samsung kommer börja skeppa Galaxy S21- serien den 29 januari på flera platser i världen där Sverige bland annat är inkluderat. Nu har det framkommit nya uppgifter om den här serien från Samsung.

Det framkommer att Galaxy S21- trion är 15-20% populärare än S20- serien när det kommer till förbokningar i hemlandet Sydkorea. Det känns därmed som att Samsung kommer sälja flera Galaxy S21:or mot för vad man sålde S20, i alla fall inledningsvis.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Oneplus och Oppo kan snart bygga ännu fler smartphones som liknar varandra

Vivo X60 Pro+ nu officiell med bättre stabilisering vid video