in

Samsung rullar tillbaks Android 11 till S10- serien

För några veckor sedan började Samsung rulla ut Android 11 till Galaxy S10- serien. Nu ser det dock ut som att det har hänt något med den här uppdateringen.

Det ser som sagt ut som att Samsung nu slutat skicka ut uppdateringen. Det har inte framkommit varför Samsung valt att dra tillbaka den här uppdateringen men troligen beror det på någon eller några allvarliga buggar som det handlar om.

Ni kan läsa mer om denna allvarliga sak genom att klicka er vidare här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

D2D jämför hela Samsung Galaxy S21- serien i ny video

Ice om Samsung Galaxy Note 21: ”The End”