in

Samtliga modeller i iPhone 13- serien sägs få LiDAR

2020 blev ett speciellt år för Apple. Först och främst introducerade företaget LiDAR i 2020 års iPad Pro men sedan följde man upp med iPhone 12 Pro Max som också har utrustats med den här sensorn.

Nu har det framkommit ytterligare uppgifter om att Apple ser detta som lyckat och att företaget kommer fortsätta med LiDAR även i kommande modeller. Det sägs nämligen att hela iPhone 13- serien kommer få en sådan sensor på baksidan som kommer kunna mäta djupet i de bilder du tar.

Det är högst oklart om det stämmer då det handlar om mycket tidiga spekulationer.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

IPhone 13 sägs få mindre flärp

Google Duo kan också få problem från och med 31 mars