Kategorier
Google

Ny version av Googles Gboard på ingång med flera förbättringar

Det ser ut som att Google håller på att rulla ut en ny betaversion av Gboard just nu. Vad innehåller den här betan av tangentbordet för något nytt? Jag kan redan här skriva att uppdateringen innehåller flera nyheter som jag misstänker att ni kommer att gilla!

Först och främst nämns det att Google gjort om designen något så att typsnittet för tangenterna mer liknar typsnittet vi ser i Google Search på mobilen.

Utöver detta ser det ut som att Google börjat inkludera stavningskontroll så att tangentbordet kommer markera i rött om du har stavat fel på alla enheter. Vidare ser det även ut som att du kommer kunna bifoga en skärmdump direkt från clipboarden.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.