Samsung Internet 13.2 ute till alla!

För någon månad sedan började Samsung testa en beta av sin webbläsare med version 13.2. Nu ser det ut som att den Sydkoreanska tillverkaren släppt den skarpa versionen av webbläsaren och det ser ut som att den innehåller flera spännande funktioner!

Till att börja med har Samsung inkluderat ett nytt läge som du kan aktivera om du vill att varje webbplats ska ha ett mörkt läge. Utöver detta har Samsung även valt att inkludera en funktion som ska säga till dig om du av misstag går in på en sajt som försöker få dig att hämta hem något suspekt vilket känns som en oerhört smidig funktion.

Om du äger en Samsung Galaxy så finns uppdateringen att hämta redan nu!

AD BLOCKER UPPTÄCKT!

För att Mobilanyheter ska gå runt så behöver annonser visas. Vänligen vitlista sajten. Tack!

Refresh