in

Realme Watch 6: den här laddningen kommer den troligtvis få

Det ser ut som att Realme kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp en ny smartwatch. Nu ser det ut som att Watch 6 nu har läckt ut på en ny bild.

Vi ser att den här modellen kommer få en fyrkantig display och vi ser även att den kommer få som en platt laddare till. Jag misstänker att detta betyder att den här enheten kommer få magnet för laddning men det återstår ju att se hur det kommer bli med den saken.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

IPhone 13 Pro Max: därför är 120Hz ett måste!

Google: kommer man visa upp Dark Mode för sin sökmotor inom kort?