Senare dry här året set det ut som att Samsung kommer hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp två eller flera nya vikbara smartphones. Nu kan det ha framkommit uppgifter om hur specifikationerna till Z Flip 3 kan komma att bli!

Med Z Flip så hade Samsung generellt gjort ett bra jobb med insidan av enheten men utsidan hade mer att önska och jag tänker speciellt på den den lila displayen som modellen hade utrustats med på dess framsida. I och med Z Flip 3 sägs det att den ska ha växt till 2 tum och om det stämmer innebär det att den kommer bli otroligt mer användbar.

Men utöver detta ser det även ut som att modellen kan komma att få Cornings nya GorillaGlas Victus som kommer göra enhetens yttre mer hållbart jämfört med tidigare. Vidare nämns även att modellen troligen kommer få 25W laddning och stereohögtalare.