in

OnePlus kan komma att visa upp två Watches

Det har nyligen inkommit uppgifter om att OnePlus troligen kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp en ny Watch. Nu har det framkommit nytt om dessa.

Det ser ut som att OnePlus kommer släppa två versioner av Watch. Troligen rör det sig om två storlekar men det återstår ju att se hur den här modellen kommer bli och om OnePlus kommer släppa en version med LTE och en med Wi-Fi till exempel.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Sony börjar sälja Xperia Pro i USA – blir svindyr

Max J lämnar ut nya uppgifter om OnePlus 9