Kategorier
Samsung Uncategorized

Samsung Galaxy Watch Active 2 och Galaxy Watch 3 får stöd för något nytt i februari

Det ser ut som att Samsung kommer skicka ut en ny funktion till Galaxy Watch Active 2 och Galaxy Watch 3 inom kort. Mer rätt ser det ut som att Samsung kommer skicka ut detta i februari det här året.

Det ser mer specifikt ut som att Samsung inom kort kommer skicka ut stöd för EKG och blodtrycksmätning vilket känns bra. Det ser ut som att Samsung kommer skicka ut den här funktionen i februari det här året.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.