Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 2 finns nu till otroligt bra pris!

Samsung Galaxy Fold rasande inte en krona i pris från den dag enheten släpptes till den dag när uppföljaren tog över. Man kan dock inte säga samma sak när det kommer till Galaxy Z Fold 2 som rasat som en sten i pris.

Enheten kostade inledningsvis 22 690 kronor för att bara ett par månader efter detta gå mer ytterligare i pris till 20 000 kronor. Just nu ser det däremot ut som att Elgiganten kör en kampanj på den här enheten så att enheten just nu kostar 16 000 kronor. Så om ni funderar på att köpa en Z Fold 2 så kan det vara bra att passa på nu!

Detta kanske också intresserar dig…

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.