Xperia 10 II får Android 11

Det ser ut som att Sony under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Xperia 10 II. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt och spännande?

Det ser ut som att den här uppdateringen till modellen innehåller Android 11 vilket är Googles senaste version av Android som nu alltså har anlänt till Xperia 10 II i världen. Uppdateringen skickas ut löpande världen över.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Posted by

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
close

AD BLOCKER UPPTÄCKT!

För att Mobilanyheter ska gå runt så behöver annonser visas. Vänligen vitlista sajten. Tack!

Refresh