Kategorier
Google

Nya uppgifter om Android 12

Det ser ut som att Google kommer inkludera en och annan ny funktion i Android 12. Nu har det inkommit uppgifter om att tillverkaren kommer inkludera en nyhet för de som bara älskar emojis.

Det ser nämligen ut som att Google i och med den här versionen av Android kan komma att införa något nytt så att riktiga uppdateringar av systemet inte kommer behövas framöver för att man ska kunna se och använda nya emojis.

Det ser nämligen ut som att Google börjat att beta-testa detta.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.