Kategorier
Google Pixel

Idag har Google Pixel 4a 5G premiär i vitt!

Google har under dagen börjat sälja en av sina senaste modeller i ny kulör under dagen. Det handlar om en vit Pixel 4a 5G som blivit tillgänglig i ett högst antal begränsade länder.

Det ser mer specifikt ut som att Google Pixel 4a 5G enbart finns tillgänglig i vitt om du bor i USA, Kanada, Japan eller Taiwan. Annars är den här modellen tillgänglig i svart och om man inte tycker om den här kulören så finns det nu alltså ett alternativ.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.