in

Meizu 18 åker fast på bild

Det ser ut som att Meizu kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp ett nytt flaggskepp. Nu har det inkommit en bild på enheten som visar hur modellen kommer se ut!

Av bilden ovan att döma ser det ut som att det kommer handla om ett flaggskepp och vi ser även att den kommer sakna något hål för den främre kameran. Troligtvis kommer det betyda att Meizu kommer stoppa den främre kameran under displayen.

Det ser även ut som att modellen kommer få high end specifikationer så som Snapdragon 888 under huven.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

OnePlus 9 Lite kan få LCD-panel

Uppgifter om iPhone 12S