Kategorier
Facebook Nyhet

Facebook tvingas visa en sak man inte gillar i iOS 14

Facebook har kommit på ett nytt sätt att tracka olika annonser så att de ska bli mer relevanta när du skrollar i appen utan att du ska behöva godkänna något.

Detta är givetvis något som Apple inte gillar. Därför är Facebook tvingade att visa upp en pop Up med att man spårar data från andra appar som du använder för att på det här sättet kunna visa de mest relevanta annonserna. Detta ser ut att börja gälla från iOS 14 och framåt.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.