OnePlus sänker priset på Nord N10 och N100

OnePlus har under dagen meddelat att företaget kommer att sänka priset på OnePlus Nord N10 och Nord N100 så att telefonerna kommer bli ännu mer prisvärda. Men hur mycket kommer se att kosta då egentligen?

Det ser ut som att företaget valt att sänka N10 med 500 kronor, något som innebär att modellen kostar 2990 kronor medans Nord N100 istället sänkts med 400 kronor så att den numera kostar 1590 kronor. Det är prisvärt kan jag lova er!

Via pressmeddelande

Publicerat den
Kategoriserat som OnePlus Märkt

av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.