in

Google uppdaterar Android TV med nytt utseende!

Google har under natten skickat ut en ny uppdatering till Android TV som innebär att gränssnittet blivit allt mer likt Google TV, ett ”nytt” gränssnitt Google visade upp i och med förra årets nya Chromecast.

Som jag skrev i ingressen har Google TV och Android TV nu blivit mer lika varandra. Uppdateringen innehåller bland annat en ny ”upptäck” flik som du kan klicka på när du inte har någon fantasi om vilken film eller serie du ska se på. Målet med den här funktionen är att den ska visa sådant innehåll som kan intressera dig.

Utöver det har Google uppdaterat designen något.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Instagram jobbar på funktion som är TicToc- inspirerad

Google Pixel Buds kan snart komma att få ny funktion