OnePlus har troligtvis inlett samarbete med Hasselblad, 9 Pro först ut

I mitten på mars kommer OnePlus troligtvis hålla ett event där man kommer att visa upp nya 9- serien. Nu har ser ut som att YouTubern D2D fått tag på en attrap av modellen.

Av videon att döma ser det ut som att OnePlus inlett ett samarbete med Hasselblad. Företaget hängde inte riktigt med sina konkurrenter fram till OnePlus 8 Pro där man hade lagt mycket krut på kamerorna som helt klart höjt sig rejält.

Jag kommer ihåg att Huawei inte hade specellt bra kameror innan samarbetet med Leica så med tanke på detta samarbete så kommer det bli ytterst intressant att se hur kamerorna i OnePlus mobiler kommer bli framöver!

Author: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.