in

Xperia 1 III kommer få samma typ av design som sin föregångare

Sony kommer troligen hålla ett event i slutet av månaden där tillverkaren troligen kommer visa upp nya Xperia 1 III. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här modellen.

Det har nyligen inkommit uppgifter om att Xperia 1 III kommer få samma typ av design som sin föregångare. En bild som nyligen läckt ut talar om att modellen kommer få en kantig design tillsammans med en platt skärm. Det ser vidare ut som att modellen kommer få en blank baksida vilket kommer göra att fingeravtryck kommer att synas klart och tydligt om jag säger så.

Utöver detta ser det ut som att modellen kommer få processorn Snapdragon 888 under huven.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Samsung uppdaterar sin klock-app

Samsung Galaxy F- serien teasad på FlipCart