in

Laddare från Samsung på 65W certifierad igen, kan sitta i Samsung Galaxy Note 21

För en tid sedan skrev jag om att en laddare från Samsung på 65W hade upptäckts. Nu ser det ut som att samma laddare dykt upp ännu en gång.

Det ser ut som att den här laddaren kommer få en laddare på 65W. Förhoppningsvis kommer det betyda att tillverkaren kommer visa upp den här laddare i och med Galaxy Note 21 men det återstår ju att se. Det skulle inte heller förvåna mig om Galaxy Z Fold 3 kommer att få stöd för 65W laddning. Åtminstone hoppas jag på det!

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google uppdaterar Chromecast With Google TV

Google adderar ny knapp till Youtube