Kategorier
Xiaomi

Xiaomi hintar om att ny Mi Mix är på ingång

Under 2020 berättade Xiaomi att man inte skulle släppa någon ny Mi Mix eftersom att tillverkaren inte tyckte att man hade utvecklat den här modellen tillräckligt för att släppa en ny sådan under förra året.

Nu har det däremot framkommit uppgifter om att Xiaomi kommer visa upp en ny Mi Mix under det här året. Det är ännu oklart hur den här modellen kommer se ut och vad den kommer få för specifikationer men jag tror att den kommer få en riktigt cool design och att modellen kommer använda hårdvara i toppklass. Jag förväntar mig bland annat att Snapdragon 888 kommer sitta under huven.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.