in ,

Så här kommer baksidan på Xiaomi Mi 11 Pro troligtvis se ut i detalj!

Många hade förväntat sig att Xiaomi skulle visa upp Mi 11 Pro i samband med den globala lanseringen av Mi 11. Så blev dock inte fallet. Men när en YouTuber under gårdagen gick ut med en video på enheten så får vi ju anta att den väntar runt hörnet.

Samtidigt är det många som börjat fundera på om Xiaomi kommer att dumpa den främre kameran i och med att man troligtvis valt att sätta en mindre skärm på baksidan. Varför ska den annars sitta där liksom?

Faktum är ju däremot att bland annat Samsungs Z Flip har en mycket liten yttre skärm som man kan selfies med om man önskar och den har ju en hel del grejer kvar att uppfylla innan den är perfekt om jag säger så. Därför tror jag att det skulle vara dumt om Xiaomi dumpat den främre kameran helt i Mi 11 Pro.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Android Auto får stöd för genvägar till Google Assistant

LG W41 läcker ut