in

Äldre chipp i Sonys kommande Xperia 10 III?

Nu börjar det närma sig! Det är troligtvis inte så långt kvar tills dess att Sony kommer visa upp nya Xperia 10 III. Nu har det inkommit uppgifter om modellen!

Det ser ut som att den kommer med 6 GB RAM och Android 11 från start men det som är mer intressant är att modellen ser ut att få processorn Snapdragon 765G under huven vilket är ett äldre chipp från Qualcomm som alltså troligtvis kommer sitta under huven i den här enheten.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Nya uppgifter om iPhone 12 Mini: ”kommer få leva vidare”

Fler än 100 nya titlar ska komma till Google Stadia det här året!