Kategorier
Huawei Uncategorized

Den här typen av panel kommer Huawei Mate X2 få

Huawei kommer hålla ett event den 22 februari där tillverkaren kommer visa upp nya Mate X2. Nu ser det ut som att nya uppgifter om den här enheten från tillverkaren har läckt ut på nätet.

Vi vet sedan en teaserbild att enheten troligen kommer få en display på insidan istället för på utsidan. Nu har det även inkommit uppgifter om att den här enheten kommer få en display från BOE vilket är en kinesisk tillverkare som gjort displayer till Huawei förr.

Ett exempel är att Mate XS till exempel har en display från dessa.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.