Kategorier
Apple

IPhone 13 kommer troligtvis få Always On tillsammans med 120Hz

Apple kommer troligtvis hålla ett event i september det här året där tillverkaren troligen kommer visa upp nya iPhone 13. Nu har det inkommit uppgifter om den här modellen.

2021 ser inte bara ut att vara ett stort år för Samsung utan ävtn för Apple. Enligt de nyaste uppgifterna ser det nämligen ut som att den här serien kommer få en Always On Display tillsammans med en 120Hz uppdateringsfrekvens. Det här kan bli ett minst sagt intressant år för Apple!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.