Kategorier
Apple

Uppgifter: iPhone 13 Mini kanske kommer visas upp trots allt

Vi vet sedan en tid tillbaka att Apple meddelat att man är besvikna över försäljningen när det kommer till iPhone 12 Mini. Men det behovet ju inte betyda att tillverkaren kommer sluta tillverka mini modeller för all framtid.

Nu har det inkommit uppgifter om att en kommande iPhone 13 Mini kanske kommer visas upp av Apple. Det sägs däremot att om så kommer bli fallet så är risken stor att tillverkaren inte kommer visa upp någon SE3 istället.

Blir spännande att se!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.