in

Många Google Pixels kan ha problem med hårdvaran

Under de senaste veckorna har det varit lite kausartade för Google. Nu har det inkommit nya uppgifter om Google Pixel enheterna om jag säger så.

Det ser nämligen ut som att det är väldigt många som har fått Googles camera app att krascha. Därför har det nu börjat spekuleras om att det rör sig om ett fel i hårdvaran och inte i mjukvaran i och med att så många enheter är drabbade.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Då ser det ut som att Huawei Mate 20 Pro kommer uppdateras till EMUI 11

Video kan visa hur Always On Displayen kommer fungera i iPhone 13