in

ASUS bekräftar samarbete med Tencent även för ROG Phone 5

ASUS kommer troligtvis hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp nya ROG Phone 5. Nu ser det ut som att man bekräftat att man kommer fortsätta samarbetet med Tencent. Det kommer i praktiken innebära att företaget kommer släppa en billigare version av den här modellen när det kommer till RAM och så vidare.

Förmodligen innebär det att ASUS kommer visa upp en smartphone inom kort i ROG- serien. Det kommer bli ytterst intressant att se vad modellen kommer erbjuda men jag misstänker bland annat att den kommer erbjuda den senaste processorn under huven i form av Snapdragon 888. Men det återstår ju att se!

Utöver det har det även sagts att modellen kommer få en mindre display på baksidan och det låter ju inte helt fel! Den här displayen ska visa saker så som notiser.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Samsung Galaxy Note 20- serien kommer även den uppdateras till One UI 3.1 inom kort

Samsungs vikbara härligheter erhåller One UI 3.1