in

Samsung Galaxy Note 21 Ultra: hoppas på edge!

Jag vet att flera stör sig på att Samsung år efter år envisas med edge i sina mobiler. Det här året har Samsung däremot tonat ner det med S21- serien. Jag hoppas däremot på en sak.

Det jag hoppas på är att Note 21 Ultra kommer få en lika brant edge som Note 20 Ultra därför att detta dels gör mobilen smalare vilket innebär att den blir enklare att hålla med en hand samtidigt som jag inte stör mig på edgen speciellt mycket.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Nu kan du dela appar med någon annan på ett mycket smidigt sätt

Google Pixel 3a ser ut att ha drabbats av en bugg efter senaste uppdateringen