Kategorier
Apple

Rendering på iPhone 13 visar avsaknad av laddport

Apple introducerade i och med iPhone 12- serien MagSafe som låter dig placera tillbehör på baksidan på enheterna som låter dig ladda enheten ladda upp på ett otroligt smidigt sätt.

Den här funktionen är inte här för intet utan den kommer troligtvis stanna kvar även i framtiden. Renderingar på iPhone 13 visar att den här modellen troligtvis kommer sakna ett uttag för någon laddning och troligen kommer det betyda att det enda sättet att ladda iPhone 13 kommer vara med MagSafe eller trådlöst.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.