in

Koncept visar hur Samsung Galaxy Glasses

Samsung är väldigt framträdande när det kommer till olika produkter. Nu ser det ut som att ett par glasögon från tillverkaren läckt ut på nätet som visar en oerhört cool design.

Vi ser att Samsung kan komma att visa upp ett par glasögon som du kommer kunna prata i och lyssna på musik via. Men det ser inte ut att vara allt utan det ser även ut som att du kommer kunna spegla upp en skärm med hjälp av dessa. Mycket coolt!

Det rör sig som sagt om ett koncept just nu men förhoppningsvis kan det bli verklighet framöver!

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Hoppas OnePlus 9 får skal i sandpapper

Xiaomi Mi 11 recenseras av Unbox Therapy