Kategorier
Android

Qualcomm och Lofelt ska göra Haptic Feedback bättre

Qualcomm och Lofelt har under dagen uttalet sig om att tillverkarna kommer att inleda ett samarbete med ett mål: att göra Haptic Feedback bättre i många smartphones som kommer att släppas på marknaden framöver.

Mer specifikt har de sagt följande:

We are pleased to announce a partnership with Qualcomm Technologies to bring advanced haptics to the Android ecosystem. Under the partnership agreement, Lofelt and Qualcomm will deliver a universal haptic software framework that runs natively on the Qualcomm Snapdragon Mobile Platform to enhance Android phones with next-generation haptics for mobile gaming and other immersive experiences.

Det kommer bli mycket spännande att se hur det kommer bli i framtiden!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.