in

Realme Watch Magic visas upp på bild

Det ser ut som att Realme kommer visa upp nya Watch Magic inom kort. Nu har det inkommit en bild på enheten.

Vi ser att den här modellen kommer få en rund skärm tillsammans med två knappar på enhetens högra långsida. Det kommer bli mycket intressant att se om den här enheten kommer köra Wear OS och det ser även ut som att modellen kommer få en 1,39 tumsskärm.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

ZTE visar upp Axon 30 Pro i ny bild

Uppgifter: Apple kommer ersätta iPad Mini med iPhone Fold