in

Google Assistent fick massa smarta funktioner, är nu borta igen!

För en tid sedan började Google skicka ut en ny uppdatering till Google Assistent för dig som ägde en nyare Pixel. Men nu ser det ut som att Google dragit tillbaka den här funktionen lustigt nog.

Det som var smart med den här funktionen är att du kunde säga till Google Assistent att göra flera saker som hade med skrivande att göra. Du kunde till exempel säga till Assistenten att ta bort en mening eller två som du hade skrivit vilket såklart låter som en riktigt bra funktion om jag får säga mitt!

Men nu ser det ut som att Google tagit bort funktionen från de Google Pixel- modeller som hade fått den. Orsaken är som sagt oklar men troligtvis beror det på att Google behöver fixa någon bugg. Funktionen låter ju oerhört smart så jag skulle bli oerhört förvånad om Google valt att lägga ner den och inte vidareutveckla den.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Android Auto får förbättrat TalkBack

Ice: nästa Samsung Galaxy Fold kommer inte bara bli en Fold