Xiaomi Mi 11 Lite åker fast i det vilda!

Inom de kommande veckorna kommer Xiaomi troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya Mi 11 Lite. Nu ser det ut som att den här modellen fastnat på bild!

Av bilden att döma kommer enheten få samma designspråk som Mi 11 med ett hål i displayen för den främre kameran tillsammans med den udda designen för kamerorna på baksidan som dessutom är tre till antalet. Utöver det ser det ut som att modellen kommer få processorn Snapdragon 775 under huven med 6/64 eller 6/128 GB minne.

Det är ännu oklart när Xiaomi kommer visa upp enheten mer exakt, men troligtvis kommer det bli inom de kommande veckorna!

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.