Hem ZTE Nubia visar upp Red Magic 6 med 165Hz display!

ZTE Nubia visar upp Red Magic 6 med 165Hz display!

ZTE har under dagen hållit ett event där tillverkaren visat upp den nya modellen Red Magic 6 Pro. Det som är speciellt med den här enheten är att det är världens första smartphone med en 165Hz skärm! Det känns helt klart som att det här med uppdateringsfrekvens bara kommer bli bättre och bättre med tiden om jag säger så.

Modellen har fått en 6,8 tumsskärm med en AMOLED-panel. Upplösningen är satt till Full sådan och modellen har även fått en extremt känslig skärm med 500Hz touch rate, imponerande! Resterande specifikationer är inte heller någon besvikelse då modellen fått Snapdragon 888 under huven med upp till 18 GB RAM och 512 GB minne.

På baksidan hittar vi förutom en färgsprakande kulör även tre kameror varav den primära kamerans upplösning är 64 MP, den sekundära 8 MP och den tredje 2 MP. Modellen har fått ett 4500 mAh batteri med stöd för 120W laddning, en fingeravtrycksläsare placerad under skärmen och Android från start. Modellen med 18 GB RAM kommer att kosta 1020 dollar i Kina, vilket inte är så mycket med tanke på vad mobiler kostar på den svenska marknaden.