Nya uppgifter: OnePlus 9 Pro kommer få 50W trådlös laddning

Det har sedan tidigare spekulerats om att OnePlus 9 Pro kommer att skeppas med stöd för 65W trådad laddning och med 45W för trådlös laddning. Företaget har dessutom bekräftat att man kommer att skicka med en 65W- laddare i lådan till de som köper enheten.

Nu har det framkommit ytterligare uppgifter om att OnePlus 9 Pro troligtvis kommer få stöd för ännu snabbare trådlös laddning. Mer specifikt ser det ut som att den här enheten kommer få 50W trådlös laddning och 65W trådad laddning. Just det första har vi bland annat sett att Xiaomi utrustat Mi 11 med så varför ska OnePlus vara sämre?

Utöver detta ser det ut som att OnePlus 9 Pro kommer få ett 4500 mAh- batteri tillsammans med en 6,7 tumsskärm som i sin tur kommer vara utrustad med 120Hz.