Screenshot 20210321 033103.png

OnePlus introducerar flaggskeppet OnePlus 9 Pro med 65W laddning

OnePlus har under dagen hållit låda efter en lång tid med olika läckor och även avslöjanden från tillverkaren själv. Vad erbjuder OnePlus 9 Pro för något nytt och spännande?

Om vi börjar med framsidan så har modellen fått en lika stor och snabb display som föregångaren OnePlus 9 Pro, något som betyder att modellen har en skärm på 6,7 med Quad HD+- upplösning med 120Hz uppdateringsfrekvens. Modellen har en anpassningsbar uppdateringsfrekvens som kan skifta mellan 5-120Hz vilket helt klart känns nice och lovande. Skärmen är fortsatt on the Edge, vilket innebär att den är kurvad/svängd.

Om vi dyker ner under huven hittar vi processorn Snapdragon 888 (annars skulle det ju inte klassas som ett flaggskepp, right?) tillsammans med antingen 8/128 eller 12/256 GB minne.

När det kommer till kamerorna har OnePlus inlett ett samarbete med amerikanska Hasselblad, något man inte hållit inne info gällande sedan man skickade ut inbjudan den 8 mars. Modellen har fått fyra kameror på baksidan varav den primära kameran fått en upplösning på 48 MP. Utöver det är det tre andra kameror som gör den sällskap. Det handlar om en 50 MP-kamera för vidvinkel, en 8 MP-kamera och fjärde 2 MP-kamera.

Batteriet ser liksom OnePlus 8 Pro ut att få en kapacitet på 4500 mAh. Det handlar om två stycken batterier som har en sammanlagd kapacitet på siffran ovan. Det ser ut som att flaggskeppet stödjer 65W laddning med Dash Charge 65 och 50W laddning om man laddar trådlöst. OnePlus nämner att modellen ska ladda från tomt till fullt på blott 29 minuter med sladd och 43 minuter trådlöst. Helt klart intressant! Sist men inte minst har modellen liksom sin föregångare fått omvänd trådlös laddning.

Sist men inte minst är OnePlus 9 Pro IP68-klassad och kommer med företagets gränssnitt OxygenOS 11 med Android 11 från start. Modellen kommer i färgerna silver, grönt och svart. Pris och tillgänglighet meddelas i ett annat inlägg.

Uppgifterna kan komma att korrigeras

Related Posts