Posted in: Android

Netflix bekräftar: kommer släppa mobilspel

Det har sedan en tid tillbaka spekulerats om att Netflix skulle lansera en direkt konkurrent till Google Stadia. Så ser det däremot inte ut att bli, i alla fall inte inledningsvis.

Nej, företaget kommer inledningsvis att börja att släppa mobilspel i deras bibliotek. Om de kommer att ingå i företagets nuvarande abonnemang och när de kommer släppas är dock oklart. Däremot har man sagt följande:

Games will be included in members’ Netflix subscription at no additional cost similar to films and series. Initially, we’ll be primarily focused on games for mobile devices. We’re excited as ever about our movies and TV series offering and we expect a long runway of increasing investment and growth across all of our existing content categories, but since we are nearly a decade into our push into original programming, we think the time is right to learn more about how our members value games.