OnePlus Nord 2 nu officiell!

Annons

OnePlus har under dagen hållit ett event där tillverkaren visat upp nya Nord 2. Den här modellen har bland annat utrustats med ett chipp från MediaTek i form av Dimensity 1200-AI.

Mobilen har fått en 6,43 tumsskärm på framsidan med Full HD- upplösning med 90Hz uppdateringsfrekvens. Vidare ser det ut som att modellen som sagt fått ett chipp från MediaTek med 8/128 eller 12/256 GB minne.

Annons

Modellen har fått tre kameror på baksidan (50+8+2 MP) tillsammans med ett 4500 mAh batteri som kan laddas med 65W laddning. Modellen har även fått en fingeravtrycksläsare placerad under displayen och modellen kommer med Android 11 från start.

Annons

Previous Post

Samsung Galaxy Z Fold 3 och Z Flip 3 kommer vara IPX8-klassad

Next Post

Här är OnePlus Buds Pro!

Related Posts